Óra Chrono

Gyakran ismételt kérdések

Általában 2-5 munkanap.

Csak eredeti termékeket kínálunk. Örömmel értesülhet arról is, hogy mindegyik eredeti csomagolással érkezik, amely már benne van az árban.

Cégünk kifejezett bizalmat helyez ügyfeleink elé, így büszkén vállalunk 1, 2 és 3 éves garanciát minden értékesített termékünkre. A garancia részleteiért kérjük, olvassa el az általános szerződési feltételeinket. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a további információkért és segítségért.

A szintetikus zafírüveg 9 Mohs keménységű, ezáltal ellenáll a karcolásoknak, így kiválóan védi az óra előlapját hosszú távon.

Az ásványi üveg szinte karcolásálló, időtálló anyag óraüvegek gyártására. Az edzett, kivételesen kemény ásványi üveg felülete keményebb, mint az acélé.

Olyan ötvözetből készült, amely tartalmaz acélt, nikkelt, krómot, és más összetevőket. Ez a speciális ötvözet rozsdamentes és nem vonzza a mágneseket.

A mechanikus karórákban a mozgó tömeg, vagyis a rotor, a kéz mozgásával elmozdulva energiát továbbít a rugónak, amelyet ezután felhúz. Így az óra rugóját nem szükséges naponta kézzel felhúzni, ezt a felhúzókorona automatikusan végzi a mindennapi használat során.

A quartz karóra precíz és megbízható időmérésre szolgál. Az óra mozgását egy kvarc kristály rezgése szabályozza, amely pontos időzítést eredményez. Könnyűsége és tartóssága miatt népszerű választás mindennapos viseletre. Az elem vagy akkumulátor hosszú élettartamával és a pontos időjelzésével ideális választás a mindennapi életben.

0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üresVissza a boltba